Srđan Filipović

Srđan Filipović

Srđan Filipović je vlasnik Media International Corporation d.o.o. sa 50% akcija. Prema internoj dokumentaciji kompanije, on je i marketing menadžer DRS radija. U njegovoj biografiji stoji da je suvlasnik i marketing menadžer od 2009. godine, dok javni podaci ukazuju na početak emitovanja radija 2011. godine. Neke dodatne informacije o njegovoj biografiji su javno dostupne na internetu putem intervjua.

Prema njegovom ličnom Linkedin profilu, Srđan Filipović je radio na Elmag radiju kao marketing menadžer od februara 1997. do februara 2001. godine, a zatim kao marketing menadžer u Ufa media SV-RSA od februara 2001. do septembra 2003. Na istoj poziciji je bio na televiziji Pink od Septembra 2003. do marta 2007. godine, a zatim na RTV Atlas od marta 2007. do februara 2011. Za generalnog direktora medija Ufa imenovan je u februaru 2011. i tu funkciju će obavljati do marta 2021. godine.

Takođe je suvlasnik i direktor još jedne radio stanice - Citi radija 93.3 od maja 2015. Osnivač Citi radija 93.3 je nevladina organizacija pod nazivom "Stereotip". Ovu NVO su 2014. godine osnovali Filipović i Spasoje Filipović i Radomir Karadžić.

Medijske kompanije/grupe
Mediji
Informacije

Ostale informacije

Nedostupni podaci

Podaci o vlasništvu nisu javno dostupni, kompanija/medij odbija da objavljuje informacije ili ne odgovara na upite, ne postoji javna evidencija

1 ♥

Meta podaci

Podaci o vlasništvu prikupljeni su od Centralnog registra privrednih subjekata, Agencije za elektronske medije, portala poreske uprave Taxis, sajta medija i uporednom analizom podataka već objavljenih istraživanja.