Srpska RTV

Srpska TV je osnovana 2010. u cilju promocije srpske kulture i drugih interesa od strane neprofitne organizacije Društvo za ravnopravnost i toleranciju AI.

Članovi osnivačke skupštine su Momčilo Vuksanović, predsednik Srpskog nacionalnog veća i Marina Jočić, funkcionerka Demokratskog fronta i navodno urednica Prve TV Crna Gora.

Ključne informacije

Udio u publici (šer)

Nedostajupodaci

Vrsta vlasništva

Privatno vlasništvo

Geografska pokrivenost

Regionalna

Vrsta sadržaja

Besplatan sadržaj

Javno dostupni podaci

Podaci o vlasništvu su lako dostupni iz drugih izvora, npr. javni registri itd

2 ♥

Medijske kompanije/grupe

Društvo za ravnopravnost i toleranciju

Vlasništvo

Struktura vlasništva

Srpskom TV upravlja NVO Udruženje za ravnopravnost i toleranciju. NVO su osnovali Danilo Radulović, Miloš Vuković, Nebojša Vukčević, Nikola Radulović i Aleksandra Gvozdenović - Kosović. Članovi osnivačke skupštine su Momčilo Vuksanović, predsjednik Srpskog nacionalnog vijeća i Marina Jočić, funkcionerka političke grupe Demokratski front i navodna urednica/funkcionerka Prve TV Crna Gora. Organizaciona struktura NVO i televizijske kuće nije transparentna.

Pravo glasa

Nedostaju podaci

Medijske kompanije/grupe
Informacije

Opšte informacije

Godina osnivanja

2010

Povezani interesi osnivača

NVO “Društvo za ravnopravnost i toleranciju – AI”

Osnivač Srpske televizije. Organizacija je registrovana 2001. godine. Njeni osnivači su Danilo Radulović, Miloš Vuković, Nebojša Vukčević, Nikola Radulović i Aleksandra Gvozdenović - Kosović. Njihov izvršni direktor je Radosav Jokić.

Povezani interesi direktora

Radosav Jokić

Funkcioner političke grupe Demokratski front. Radosav Jokić nema iskustvo rada u medijima. Po struci pravnik, član je Podgoričke izborne komisije, ispred Demokratskog fronta.

Povezani interesi glavnog i odgovornog urednika

Radosav Jokić

Funkcioner političke grupe Demokratski front. Radosav Jokić nema iskustvo rada u medijima. Po struci pravnik, član je Podgoričke izborne komisije, ispred Demokratskog fronta.

Kontakt

Bulevar Stanka Dragojevića 66, Podgorica

E-mail: srpskartvcg@gmail.com

Web stranica: srpskartv.com

Finansijske informacije

Prihod (u milionima $)

Nedostaju podaci

Poslovni prihod (u milionima $)

Nedostaju podaci

Oglašavanje (u % ukupnom finansiranju)

Nedostaju podaci

Udio na tržištu (šer)

Nedostaju podaci

Ostale informacije

Meta podaci

Srpska RTV se ne može naći u Centralnom registru privrednih subjekata, niti NVO Društvo za ravnopravnost i toleranciju-AI.
Pošto je organizacija neprofitna, nema vlasnika.
Podaci o ovom mediju prikupljeni su iz Centralnog registra privrednih subjekata Crne Gore, Agencije za elektronske medije, portala Poreske uprave Taxis, web stranice medija i pregledom, analizom i poređenjem podataka već objavljenih istraživanja. Udio publike nedostaje budući da u zemlji ne postoji vjerodostojan centralizovan mehanizam za mjerenje.
MOM tim u Crnoj Gori kontaktirao je ovaj medij 18. avgusta 2023. godine, budući da je praksa Monitora medijskog vlasništva da pozove vlasnike medija da proaktivno otkriju informacije relevantne za istraživanje.
Za konvertovanje EUR u USD (1,05) korišćen je godišnji prosječni kurs Centralne banke za 2022. godinu.

Izvori medijskog profila